arxiu 2007-2010

XArticle de Miquel Lara Torres, membre de la ponència territorial per CiU-ViA, en què replica les opinions expressades pel PSC i exposa el posicionament de CiU-ViA en temes clau
Aquest mes de març no hi ha hagut Ple a Sant Pere de Ribes però l’actualitat política ha estat moguda.
Tot es va iniciar amb una roda de premsa de l’Alcalde en què manifestava que instal·larien antenes de telefonia mòbil pràcticament a cada carrer (cada 700 m segons l’avanç de l’informe de Localret). Com no podia ser d’altra manera, la major part dels integrants de la ponència de territori (veïns afectats, AAVV, PP, UM9 i CiU-ViA), contraris a aquestes declaracions, van donar la seva opinió. També vam tenir Ple del Consell Comarcal amb reivindicació inclosa i contrarèplica de tot plegat per part del PSC Roquetes-Ribes.
(llegir més)
XComplint una demanda històrica de moltes famílies del poble, la SEA Els Costerets us presenta aquest campus per a nenes i nens de P3 a 6é de Ribes, del 5 al 30 de juliol, de 9 a 14h.
XProperament rebreu a casa el calendari d´activitats del tercer trimestre. Us l´adjuntem en format digital perquè el pugueu consultar sempre que vulgueu.La primera activitat serà el Matalaranya, el diumenge 18 d´abril al matí. Veniu a fer la revista ...
XRibes.org, el portal de l’associació Ribes Internet que allotja el web dels Xulius, us ofereix la possibilitat de seguir l’actualitat ribetana al Facebook. Si us feu “admiradors” de la seva pàgina, podeu estar al cas d’un munt de novetats diàries relacionades amb el nostre poble, publicades en diaris d’arreu del país, en blocs o en [...]
X

Bulma "El llençol" a Cardedeu Unpluggeds - Cardedeu TV

Directe acústic de Bulma al programa Cardedeu Unpluggeds de la televisió de Cardedeu, amb la cançó "El llençol" del seu primer enregistrament "Cada segon". El grup de pop-rock bulma són de Sant Pere de Ribes i Sitges (Garraf). Per més informació: www.myspace.com o el correu electrònic bulmagrup@gmail.com.
From:
Bulmagrup
Views:
5

0
ratings
Time:
03:20
More in
Music
XEl grup dâEUR(TM)anades a Montserrat a peu de Ribes fa saber a través dels Xulius, que demà divendres dia 9 dâEUR(TM)abril, a partir de les 20 hores es faran les inscripcions per a participar en la romeria dâEUR(TM)enguany. Aquestes es realitzaran a lâEUR(TM)entitat del carrer Major, 13.
Com cada any les dates de caminada seran els dies 25, 26 [...]
XA punt de abandonar la cartellera, l’atzar en permet trobar-nos amb una de les millors propostes d´una insípida cartellera d’estrenes cinematogràfiques. Malgrat el títol, A Single Man no deixar de ser una bonica història d’amor correspost amanida amb constants flashblack dins una molt cuidada estètica de la Califòrnia dels cinquanta. Tot i això, el gust estètic deixa assaborir plenament un reguitzell de reflexions i comportaments que mig segle desprès seguint reinventant.
X

Bulma "Vuitantejo" a Cardedeu Unpluggeds - Cardedeu TV

Directe acústic de Bulma al programa Cardedeu Unpluggeds de la televisió de Cardedeu, amb la cançó "La foscor de la llum" del seu primer enregistrament "Cada segon". El grup de pop-rock bulma són de Sant Pere de Ribes i Sitges (Garraf). Per més informació: www.myspace.com o el correu electrònic bulmagrup@gmail.com.
From:
Bulmagrup
Views:
7

0
ratings
Time:
04:53
More in
Music
XLa Federació multa el Bàsquet Ribes pels incidents del passat 27 de març
Els aldarulls entre el públic present al pavelló municipal de Sant Pere de Ribes van ser inclosos a l´acta per part de l´àrbitre, i per tant han sigut objecte de càstig per part de la Federació. Degut a la gravetat dels fets, la Junta considera que no està de més recordar els drets i deures dels pares durant els entrenaments i els partits.
A l´entrenament.
·         Cal procurar que els seus fills/es assisteixin a tots els entrenaments.
·         És important assistir a les reunions de les activitats del seu fill/a.
·         És important avisar amb temps l´entrenador en cas que el seu fill/a no pugui anar als entrenaments.
·         Cal tenir respecte a l´entrenador, als jugadors/es del propi equip, als equips contraris, als àrbitres i al públic.
·         No parlar amb el propi fill ni amb els jugadors/es ni amb l´entrenador durant l´entrenament.
·         L´entrenador es el màxim responsable del grup dins de la pista. Per tant cal respectar el seu treball i sempre esperar que acabi.
 
Al partit.
·         Cal procurar que els seus fills/es assisteixin a tots els partits .
·         És important avisar amb temps l´entrenador/a en cas que el seu fill/a no pugui assistir a algun dels partits.
·         Cal tenir respecte a l´entrenador/a, als jugadors/es del propi equip, als equips contraris, als àrbitres i al públic.
·         Durant els partits no parlarem amb el nostre fill ni amb els altres jugadors/es ni amb l´entrenador. L´entrenador es el màxim responsable del grup dins de la pista. Per tant cal respectar el seu treball i sempre esperar que acabi.
·         Animar als jugadors/es i mai cridar a l´àrbitre. Encara que considerem que ens està perjudicant, no servirà de res i donarem mal exemple en l´evolució de l´educació dels nostres fills/es.
XRibes i Samà es baten en un duel intens que s´emporten les blaves
El derbi de Tercera s´ha jugat aquest dimecres en jornada avançada del cap de setmana, i ha estat un dels més igualats de les últimes temporades. Samistes i ribetanes han jugat 40 minuts molt igualats que s´han acabat resolent en un temps extra on la balança s´ha decanta pel cantó del Ribes per 52-53. Per Gemma Sánchez
XL´Air Vent 2000 certifica el descens caient contra el TGN
Les noies de l´Air Vent només desitgen que acabi una temporada que està sent un autèntic malson. Diumenge van encaixar una altra derrota: en aquesta ocasió a la pista d´un TGN molt més efectiu que es va endur el partit per 58-36. Amb aquesta derrota el Sènior A Femení perd totes les opcions matemàtiques de mantenir la categoria. Per Gemma Sánchez
XEl Súria espatlla la festa del Júnior Masculí
El Júnior Masculí va haver d´aplaçar la celebració del campionat de lliga després de perdre a casa del Súria per 62 a 49. L´equip ribetà, que portava 24 oficials partits sense perdre, es va veure superat per un rival molt més motivat, i tot i que va tenir opcions per superar-lo, no va poder aprofitar-es degut al desencert en els moments clau. Tot i la derrota, les opcions de quedar campions de lligar es podrien materialitzar aquest cap de setmana si l´equip guanya a la pista del Sant Quirze.
Pel que fa al femení, l´equip de Marc Busom va sumar una important victòria a casa del Pallejà, rival directe a la zona alta de la classificació. Les ribetanes són ara líders empatades amb el Castellbisbal.
XDesprés d´una setmana de festa per la celebració de la Setmana Santa la Jove torna als assaigs de cara a preparar la primera cita de la temporada: la diada de Sant Jordi. Sols queden tres assaigs per aquesta primera actuació i en ella la tècnica vol enlairar tres castells de set. És per això que tothom és convidat a passar pel Palau del Rei Moro cada divendres al vespre per assajar. També recordem que aquest divendres comencen els assaigs específics de pilars a partir de les 20.00 hores. Els horaris dels assaigs són:20:00 h. Assaig de pilars20:30 h. Assaig de canalla21:30 h. Assaig general
XEstem treballant en la millora del portal. Podeu seguir-nos provisionalment a:
http://twitter.com/santperederibes
http://www.facebook.com/pages/Sant-Pere-de-Ribes/125313446090
X

BINARI SAS (español)

Reportaje sobre la empresa simulada BINARI SAS del Ciclo Formativo de Grado Medio de Gestión Administrativa del Instituto de Educación Secundaria Can Puig de Sant Pere de Ribes (Barcelona). Reportaje elaborado por los alumnos de Cultura Audiovisual de 1º de Bachillerato del mismo instituto.
From:
sardanadelasardina
Views:
2

0
ratings
Time:
10:17
More in
Education
X

BINARI SAS (english)

Reportatge sobre l'empresa simulada BINARI SAS del Cicle Formatiu de Grau Mig de Gestió Administrativa de l'IES Can Puig de Sant Pere de Ribes. Reportatge elaborat pels alumnes de Cultura Audiovisual de 1r de Batxillerat del mateix institut.
From:
sardanadelasardina
Views:
3

0
ratings
Time:
10:18
More in
Education
X

Coll d'entraforc 7 d`abril del 2010

Recorregut pel Garraf
From:
selrac2
Views:
2

0
ratings
Time:
03:02
More in
Entertainment
X

Bulma "La foscor de la llum" a Cardedeu Unpluggeds - Cardedeu TV

Directe acústic de Bulma al programa Cardedeu Unpluggeds de la televisió de Cardedeu, amb la cançó "La foscor de la llum" del seu primer enregistrament "Cada segon". El grup de pop-rock bulma són de Sant Pere de Ribes i Sitges (Garraf). Per més informació: www.myspace.com o el correu electrònic bulmagrup@gmail.com.
From:
Bulmagrup
Views:
0

0
ratings
Time:
03:33
More in
Music
X

Bulma "Ja no sé què em passa" a Cardedeu Unpluggeds - Cardedeu TV

Directe acústic de Bulma al programa Cardedeu Unpluggeds de la televisió de Cardedeu, amb la cançó "Ja no sé què em passa" del seu primer enregistrament "Cada segon". El grup de pop-rock bulma són de Sant Pere de Ribes i Sitges (Garraf). Per més informació: www.myspace.com o el correu electrònic bulmagrup@gmail.com.
From:
Bulmagrup
Views:
38

0
ratings
Time:
04:19
More in
Music
XEl passat diumenge de Pasqua, els diferents grups d’esplai van sortir al matí a cantar caramelles per les cases del poble. Van anar a cantar unes cançons que la seva lletra va ser composada pels monitors i monitores o bé pels nens i nenes en el cas dels grups més grans.
Ja al voltant de la [...]
X

cadasegon cardedeu


From:
Bulmagrup
Views:
0

0
ratings
Time:
04:19
More in
Music
XHi, my name is Sitges, and I´m a village in the Garraf County. I am situated in the coast and I´m also surrounded by mountains. That makes me lovely! A lot of tourists always come to visit me all over the year. I´ve got a lot of wonderful things:...
XLa nàutica és un art que es va desenvolupar al voltant del segle I. Es va començar a veure que alguns materials tenien la capacitat de flotar, com ara la fusta, i si li donaves certa forma tenien més resistència. Antigament es movien amb la força...
X Como en la mayoría de nuestras tertulias, el próximo sábado también vamos a hablar de lectura.Pero, esta vez, de lectura de periódicos. Seguro que la mayoría de nosotros, entre libro y libro, lee varios periódicos.Y seguro que muchas veces nos...
XIs this the real face of Jesus?
XPosta de sol a St.Pere de RibesCargado originalmente por Albert SoléD´aquesta manera ens deia adéu el diumenge de Pasqua a Sant Pere de Ribes.
XHa arribat el dia definitiu. Ahir 3 d´abril es van acabar per sempre les emissions en format analògic de la televisió a l´Estat espanyol, tot i que anteriorment ja s´havien anat apagant reemissors de diferents zones i ara ja no en queda cap en marxa....
XPuntualment, a les sis del matí, es reunien a la plaça de la Vila els 23 participants que han aconseguit desfer-se dels llençols i fer la travessa pel Garraf. Aquest any les previsions en el temps pintaven millor que en la passada edició, i realment el dia ha estat immillorable. Sol radiant i un cel [...]
XUn Raco de Siurana...Ball de Pastorets de l´Arboç en Festa Major...Tarda de Bous a les Terres de l´Ebre...Vista de l´Esglesia de Siurana amb el Panta al fons...
XEl passat cap de setmana, diversos farrerus van sortir per tastar de nou la neu que aquest any ha estat abundant. Per una banda, tres companys es van desplaçar fins a Cap de Rec per a realitzar l´ascens a la Tossa Plana de Lles. Aquest és el cim més alt de la Cerdanya i limita [...]
XBuena luz...
XBall de Diables de Tarragona a la Riera de Gaia en la XIII Mostra de Ball de Diables Centenaris amb ParlamentsCeptrots del Ball de Diables de Vilanova i la GeltruBall de Diables de l´ArboçDiablessa del Ball de Diables de Sant Pere de Ribes
X...
X...
XVídeo elaborat per la Colla de Joves i Casats el 2004 sobre la tradició que tots plegats reviurem diumenge al migdia a la plaça. Visca les Caramelles i visca Ribes!
XFa dies que per les parets del carrer Major 13 ressonen les tonades de les caramelles. Els últims en afegir-se, els més menuts de l´esplai que ja preparen les cantades que faran aquest diumenge pel matí. Les caramelles, d´àmplia tradició catalana, és un dels actes més arrelats al nostre poble. Són diverses les entitats que [...]
XTarda rodona pel Bàsquet Ribes
El Bàsquet Ribes va viure dissabte passat una tarda perfecte. El Can Torreta va fer un gran partit davant d´un rival directe, el C.B. Tarragona, i segueix amb totes les opcions per optar a una plaça per la promoció d´ascens a Copa Catalunya. Abans, el Sènior B havia guanyat un dels equips forts del grup, el Casal de Vilafranca, i el Júnior Masculí va fer bons els pronòstics i va imposar-se clarament a l´Hospitalet, proclamant-se campió de lliga a sis jornades del final.
XCastell de Ribes ICastell de Ribes II
XAquest divendres 2 d’abril, la secció Farra i Acció dels Xulius durà a cap la Travessa pel Garraf. Un magnífic recorregut que parteix de Ribes (Garraf) i creuant el Parc Natural del Garraf per indrets com la Penya Marcer, Jafre, la Plana Novella, el cim de la Morella o el Castell d’Eramprunyà, arriba fins a [...]
XRECOMANACIONS PEL MES D´ABRILNOVELoLALo que esconde tu nombre. Clara SánchezDestino, 2010N SanAbsorbent novelola sobre la memòria i la redempció de la culpa. Sandra ha decidit retirar-se a un poble de la costa valenciana: ha deixat la feina i,...
XColònies de Setmana Santa a Banyoles Aquest matí han marxat de colònies un grup de jugadors i jugadores del Bàsquet Ribes que s´estaran 4 dies a Banyoles.  Després d´una aturada per esmorzar, a mig camí, han arribat tots molt contents cap a les 12 del migidia amb moltes ganes de gaudir i passar-s´ho bé.La casa de colònies és molt maca i té unes excel·lents instal·lacions.Veure fotografies
XMolta tensió i poc futbol entre dos rivals preocupats en no perdre, el Ribes tirà d´ofici per aconseguir la segona victòria consecutiva per la mínima.

Després d´una primera part en la que cap dels dos equips ha xutat entre els tres pals, a la segona part en la primera ocasió, Guille, al més pur estil d´un 9 clàssic, sota pals, aprofita una centrada per pujar al marcador el gol Ribetà que li donaria el triomf a l´equip local.

A partir d´aquest moment el Vallirana és volca a la porteria del Ribes i al minut 68 estavella una pilota al pal però llavors a la contra és quan arribarien les millors oportunitats pels Ribetans, al 73 l´arbrit anulola un gol als locals a instancies del linier per considerar que la pilota havia sortit per la línea de fons abans de la rematada.

Al minut 82 una picabaralla en l´àrea visitant acaba amb targeta groga per un jugador del Vallirana i vermella per Gàmez però tot i quedar-se amb un home menys el Ribes encara tindrà un altra oportunitat al minut 85, David es queda sol davant el porter del Vallirana però la envia fora.

Al temps afegit Javi té la intervenció del partit desfent una ocasió del Vallirana, en la que serà la última ocasió del partit.

Ribes 1 - 0 Vallirana

C.D. Ribes: Javi, Eloi, Josan, Pineda, Josua, Albert (Joanca, 79´), Serra (Vila, 87´), Luismi, Gàmez, Jose Luis (Moreno, 84´) i Guille (David, 71´).

Vallirana U.D.: Candi, Santos, Nico, Adri, Moreno, Javi, Alex (Andreu, 79´), Villegas, Rubén, Joshua i Brea (Ferran, 65´).
XSitges-Platja Sant SebastiàCargado originalmente por Albert SoléDiumenge de Rams, al capvespre. Així ens deia adéu el sol en aquest dia que ha estat primaveral a Sitges.

Aquí podeu consultar les informacions sobre Ribes agregades entre 2007 i 2010.

Cerca

Consulta cronològica

2007 | 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
2008 | 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
2009 | 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
2010 | 01 02 03 04 (a partir d’aquesta data, aquí)

Consulta per paraules clau

Relació de continguts

Contingut sort downsort upDatació sort downsort up
La demagògia del PSC Les Roquetes-Ribes2010041116543600
CAMPUS DE MULTIESPORT-HÀNDBOL-ANGLÉS PEL MES DE JULIOL20100411150200
Calendaris del 3r Trimestre2010041022530000
Seguiu l’actualitat ribetana al Facebook2010040921311600
Bulma "El llençol" a Cardedeu Unpluggeds - Cardedeu TV2010040900270600
De Ribes a Montserrat a peu2010040821133100
A SINGLE MAN2010040819583500
Bulma "Vuitantejo" a Cardedeu Unpluggeds - Cardedeu TV2010040814510400
Adarulls al pavelló2010040810453000
Samà 52 - Nemesi Pascual 532010040810401200
TGN 58 - Air Vent 2000 362010040810360400
Súria 62 - Galo Mateo 492010040810242600
Tornen els assaigs després de Setmana Santa i comencen els assaigs de pilars2010040808450000
ribes.org fa reformes2010040806401700
BINARI SAS (español)2010040723344400
BINARI SAS (english)2010040721225600
Coll d´entraforc 7 d`abril del 20102010040718121200
» INAUGURACIÓ DE L´ESPAI JOVE [07-04-2010]2010040717461500
Bulma "La foscor de la llum" a Cardedeu Unpluggeds - Cardedeu TV2010040708221600
Bulma "Ja no sé què em passa" a Cardedeu Unpluggeds - Cardedeu TV2010040700082000
Dia de Pasqua amb caramelles2010040619314700
cadasegon cardedeu2010040617095400
Sitges2010040616480000
La nàutica2010040615540000
Sábado 10 de Abril, “La verdad, casi toda la verdad y algo más que la verdad”2010040520210000
Interessant video (en anglès)2010040503560000
Posta de sol a St.Pere de Ribes2010040423040000
Adéu a les emissions analògiques de televisió2010040411510000
Un bon dia acompanya la travessa pel Garraf2010040220371000
Mis Primeros B&N2010040212580000
Continuen les hivernals de Farra2010040117500000
Iglesia de Ribes desde la terraza2010040111280000
Noches de Bohemia & Correfocs 2010-04-01 09:23:002010040111230000
» DIMARTS COMENCEN UNES NOVES OBRES DE MILLORA DEL CLAVEGUERAM AL CENTRE DE RIBES [31-03-2010]2010033117464200
» S´INSTAL·LA UNA UNITAT MÒBIL DE VIGILÀNCIA ATMOSFÈRICA A LES ROQUETES [31-03-2010]2010033111460200
» L´AJUNTAMENT REPARTIRÀ 138.000 EUROS ENTRE LES ENTITATS CULTURALS, ESPORTIVES i JUVENILS [31-03-2010]2010033111460200
» S´INICIEN LES PRIMERES ACTUACIONS DEL PROGRAMA D´ARRANJAMENT D´HABITATGES PER A GENT GRAN [31-03-2010]2010033111460200
» LA NOVA LLAR D´INFANTS DE RIBES I L´AMPLIACIÓ DELS TRES PINS DE LES ROQUETES ES COMENCEN A CONSTRUIR [31-03-2010]2010033111460200
Vídeo caramelles 2a part20100330231400
Vídeo caramelles 1a part20100330231400
Un vídeo sobre la tradició de les caramelles a Ribes20100330231300
Ressonen les caramelles2010033020425900
Can Torreta 94 - C.B. Tarragona 772010033015011600
Serie del Castell de Ribes2010033013000000
Aquest divendres es farà la travessa pel Garraf2010032921114900
Novetats d’aquest mes2010032919480000
Ja han començat les colònies ...2010032919472000
Segona victòria consecutiva del Ribes2010032900182600
Sitges-Platja Sant Sebastià2010032823130000
Mirades…2010032818090000
Page: 1 2 3 4 5 6 ... 76 77 78 79 80 81 
Custom Tables Plugin 05a1a29bdcae7b12229e651a9fd48b11