Eleccions al Parlament de Catalunya 2015

a Sant Pere de Ribes


group

Participació

Avanços de participació a les 12:00 i 18:00

Ves-hi

insert_chart

Resultats

A partir de les 20:00

Ves-hi

restore

Resultats anteriors

Mira els resultats de les eleccions anteriors

Ves-hi

Sobre la pàgina

Aquesta pàgina web és una secció especial de l'Arxiu Electoral de Sant Pere de Ribes, realitzada per Albert Guillaumes, que està allotjada al portal Ribes.org, propietat de l'associació Ribes Internet.

Els continguts previs a l'elecció han estat revisats a l'hora de la redacció de la pàgina web i no hi ha cap garantia que s'actualitzin en cas de qualsevol modificació.

L'objectiu de la pàgina no és tan sols informar sobre les properes eleccions al Parlament de Catalunya en l'àmbit de Sant Pere de Ribes, sinó poder oferir els resultats de l'elecció desglossats per meses, seccions censals, nuclis de població i a nivell municipal, amb la màxima rapidesa.

Cap dels resultats oferts té validesa legal i hi pot haver errors. Les dades obtingudes són ofertes pels apoderats i interventors de la candidatura de Junts pel Sí. Els resultats provisionals els ofereix la Generalitat de Catalunya en la seva pàgina web. L'endemà de les eleccions l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes sol publicar un comunicat (no sempre) amb els resultats desglossats per meses.

La pàgina web està adaptada a tablets, telèfons mòbils i altres dispositius.