Descobreix com serà l’Ajuntament del futur

Aug 292014
 

Imatge del projecte de rehabilitació
El govern de CiU-ViA i UM9 ja té a punt un projecte de rehabilitació de l’Ajuntament. Les persones que el vulguin descobrir, poden anar entre l’1 i el 15 de setembre a la biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes i del 22 de setembre al 8 d’octubre a la Josep Pla de les Roquetes. El dia 5 a les 19 h hi haurà un acte d’inauguració a la sala d’actes de la Manuel de Pedrolo de Ribes, amb presència de l’alcalde, Lluís Giralt, i del regidor d’urbanisme, Joan Garriga, entre d’altres. El projecte és el resultat d’un procés que ha portat a descartar diverses opcions i que permetrà guanyar espais públics i millorar sensiblement el servei als ciutadans. Un ajuntament millor per a tothom. Us animem a visitar l’exposició i assistir a l’acte del dia 5.

Com serà la nova Casa de la Vila de Ribes, en una exposició

Aug 282014
 
RIBES

Els detalls i el resultat del projecte de remodelació de la Casa de la Vila de Ribes, que ha de començar a principis de l'any vinent, estaran oberts a la ciutadania des d'aquest setembre. Una exposició mostrarà el procés de rehabilitació de l'ajuntament que, recordem, fa dos anys que va tancar-se a causa dels efectes d'una plega de tèrmits que comprometien la seva seguretat. És un dels projectes més emblemàtics que té en cartera el municipi, amb un cost d'uns 2 milions i mig d'euros, que transformarà per dins i per fora l'espai actual.

Grup solidari per Gaza al Garraf

Aug 282014
 
GAZA

Es constitueix a Catalunya un col·lectiu de voluntaris humanitaris que cooperaran en la recaptació de material mèdic i quirúrgic per fer-lo arribar a Gaza. Al Garraf ja hi ha hagut dues reunions d'aquest grup solidari que recolliran el material fins el 30 de setembre.

Primer estiu de l’ADF Garraf

Aug 282014
 
ADF

L'Agrupació de Defensa Forestal Garraf, que actua com entitat pròpia des de febrer d'aquest any, parla d'un estiu tranquil al Garraf pel que fa a incendis forestals. El col·lectiu de voluntaris han fet una quinzena d'actuacions aquesta temporada, la majoria per negligències de persones. L'agrupació fa una crida a la ciutadania perquè sigui més conscient dels perills del foc a l'hora d'evitar incendis i recorda que fins el 15 d'octubre no es fer foc al bosc.