Obert x vacances 25-07-2014

Jul 252014
 
Obert x vacances 25-07-2014

Posem fi a la setmana, agraint l’acolliment que ens ha ofert Viu Comerç. I comencem parlant de relax, confort, descans... conversem amb Sergi Verdú i del seu establiment “Dormity.com Productes del Descans”. L’Albert Blanes ens presenta, com ja és habitual, les estrenes cinematogràfiques d’aquesta setmana I acabarem com millor ho podem fer, amb l’actuació musical, I una cantant que forma part del Grup “Et-Co” que ens porta dos temes del seu nou disc “ Liberto!” ella ens transporta amb la seva presència, la seva veu... ella és la Sónia Linares. Una dona molt singular... especial. Un encant!

Lluis Giralt, alcalde de Sant Pere de Ribes

Jul 252014
 
Giralt nou alcalde

Lluís Giralt és proclamat alcalde de Sant Pere de Ribes pel ple municipal, després que la setmana passada Anna Gabaldà deixés aquest càrrec en compliment de l'acord que van signar les dues formacions el setembre de l'any passat per formar un nou executiu que substituís el PSC al capdavant de l'ajuntament. Un pacte que també comptava amb el suport de la regidora d'iniciativa, Bàrbara Scuderi. El PSC argumenta que es tracte d'un joc d'egos personals i el Partit Popular demana al nou alcalde que governi per a tots els ciutadans sense distincions.

Canvis a la circulació viària de Ribes

Jul 252014
 
reordenació viaria

Entra en funcionament la reordenació viària i de sentits de circulació de la plaça de la vila de Ribes i els carrers del voltant. Aquests canvis havien d'entrar en vigor a partir de l'1 d'agost però finalment s'han avançat una setmana. Un dels canvis es que tornen a circular vehicles en el tram del carrer de sitges que passa per davant la plaça de la vila.

Depuradora de Can Pere de la Plana

Jul 252014
 
depuradora

L'Agència Catalana de l'Aigua incorpora la depuradora de Can Pere de La Plana a Sant Pere de Ribes al Pla de Sanejament de Catalunya, un programa que vol garantir l'estat ecològic de les aigües i la seva explotació eficient. Aquest sistema de depuració, que va entrar en funcionament ara fa uns mesos, tracta les aigües residuals d'aquest sector amb un tractament biològic. La Mancomunitat Penedès-Garraf és l'organisme que la gestiona, juntament amb els altres sis sistemes de sanejament de la comarca.

Lluís Giralt ja és alcalde en el marc de la “continuïtat”

Jul 252014
 

lluis giralt regidor ribes fx Lluís Giralt ja és alcalde en el marc de la continuïtat

 

Finalment no hi ha hagut sorpreses. Lluís Giralt és ja l’alcalde de Sant Pere de Ribes per al tram final de l’actual mandat. El ple d’elecció del nou batlle s’ha celebrat aquest vespre. Tant CiU-ViA i UM 9 com la regidora d’Iniciativa, Bàrbara Scuderi, que els dóna suport extern, han permès el relleu de Gabaldà per Giralt. El PSC ha votat per Abigail Garrifo i el PP per

El nou alcalde ha dit que “l’acte d’avui suposa una continuïtat en el pacte entre CiU-ViA, UM9 i ICV”. També ha reconegut que “en els plens no donem una bona imatge. Hem de defugir el discurs populista i electoralista”. Per la seva banda, Abigail Garrido, ha manifestat: “Felicitem Giralt, per un pacte rocambolesc entre cinc partits, quan ICV sempre havia dit que no donaria suport a un alcalde de dretes. Per primera vegada al municipi, tindrem un alcalde de dretes”.

La sessió plenària de dijous de la setmana passada ja va escenificar un guió previsible. Gabaldà i Giralt van defensar la vigència del pacte, Garrido va ser demolidora en els seus atacs al govern i a Scuderi, i Garriga va fer una contrarèplica sense concessions a la portaveu socialista. Per la seva banda, Iniciativa va reconèixer les seves preferències per UM 9, mentre que el PP va decidir deixar les seves valoracions per al final del mandat.

The post Lluís Giralt ja és alcalde en el marc de la “continuïtat” appeared first on Diari de Vilanova.