Els tres partits més votats el 2011 al Garraf valoren la possible reforma electoral del PP

Aug 292014
 
reforma electoral

Opinions diferents entre els tres partits més votats a les eleccions municipals del 2011 al Garraf a l'hora de valorar els aspectes que s'han conegut de la reforma de la llei electoral que el govern central vol aplicar ben aviat. El PP defensa els canvis, el PSC els veu poc democràtics i CiU confia en la negociació parlamentària per consensuar-la. No hi ha res aprovat, però un dels aspectes més polèmics és el de situar la majoria absoluta en el 40%, i no en el 50% com fins ara.

El PSC assegura tenir clar que la plaça de la Vila de Ribes acabarà sent peatonal

Aug 292014
 
psc

El PSC de Ribes-les Roquetes dóna per fet que la plaça de la Vila de Ribes acabarà sent peatonal tard o d'hora, entre altres motius, perquè assegura que així ho recomanen els mateixos tècnics que han elaborat el projecte de rehabilitació de la Casa de la Vila. Els socialistes, satisfets en part perquè s'ha respectat bona part del pla de circulació que van elaborar a les acaballes del seu anterior govern, lamenten a la vegada que hi hagi hagut poc diàleg amb els veïns de la zona per part de l'actual executiu.

La diada castellera de Sant Fèlix de Vilafranca, en directe per Canal Blau TV

Aug 292014
 
diada castellera

La jornada castellera de Sant Fèlix d'aquesta dissabte a Vilafranca es podrà seguir en directe per Canal Blau i per la resta d'emissores de la Xarxa de Televisions Locals. És la propera de les 11 jornades que enguany la Xarxa ofereix en directe als seus mitjans de proximitat. L'actuació reunirà Castellers de Vilafranca, Jove de Tarragona i Vella i Joves de Valls en una diada que pot tornar a ser històrica i que podria sumar fins a 15 castells de gamma extra. La transmissió és fruit de la col·laboració entre Canal Blau, Penedès Televisió i TAC12, de Tarragona.

Descobreix com serà l’Ajuntament del futur

Aug 292014
 

Imatge del projecte de rehabilitació
El govern de CiU-ViA i UM9 ja té a punt un projecte de rehabilitació de l’Ajuntament. Les persones que el vulguin descobrir, poden anar entre l’1 i el 15 de setembre a la biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes i del 22 de setembre al 8 d’octubre a la Josep Pla de les Roquetes. El dia 5 a les 19 h hi haurà un acte d’inauguració a la sala d’actes de la Manuel de Pedrolo de Ribes, amb presència de l’alcalde, Lluís Giralt, i del regidor d’urbanisme, Joan Garriga, entre d’altres. El projecte és el resultat d’un procés que ha portat a descartar diverses opcions i que permetrà guanyar espais públics i millorar sensiblement el servei als ciutadans. Un ajuntament millor per a tothom. Us animem a visitar l’exposició i assistir a l’acte del dia 5.