“Dolguts” a les Roquetes per l’absència a les processons dels legionaris i del govern municipal

Apr 242014
 

processo de les roquetes 4 jn Dolguts a les Roquetes per labsència a les processons dels legionaris i del govern municipal

 

L’absència dels legionaris en la processó de Setmana Santa de les Roquetes s’ha fet notar en la reducció de públic. Aquesta, si més no, és la interpretació que n’ha fet l’Hermandad del Santo Cristo de les Roquetes, que Dijous Sant va veure com baixava l’afluència d’espectadors de manera notable. Això els ha refermat en la seva intenció de recuperar la presència d’aquest cos l’any vinent, que enguany ha omplert carrers amb la seva participació a Gavà.
Pilar Cases, presidenta de l’Hermandad, ha assegurat que els veïns de les Roquetes estan dolguts per la retirada dels legionaris de la processó de dijous.

L’Hermandad també s’ha mostrat molesta per l’absència de representants del govern municipal en les sortides: “Jo no dic que l’alcaldessa vingués a la processó, però Blanco i el regidor de Cultura venien a la porta i aquest any no s’ha presentat ningú”.

 

Tota la informació, a l’edició de paper del DIARI DE VILANOVA d’aquest divendres

The post “Dolguts” a les Roquetes per l’absència a les processons dels legionaris i del govern municipal appeared first on Diari de Vilanova.

Reportatge de Canal Blau

Apr 242014
 

Els 15 anys de la Biblioteca Manuel de Pedrolo

La Biblioteca Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes commemora 15 anys amb una programació especial els dies 26, 28 i 29 d’abril. Destaca la projecció d’un audiovisual que servirà per repassar la trajectòria de l’equipament al llarg d’aquests 15 anys. La biblioteca pública, que compta amb un fons de 44.000 documents, ha jugat un paper de dinamització cultural i social al municipi.Font:  Canal Blau

Ple a Sant Pere de Ribes

Apr 242014
 
ple ribes

El retard en l'aprovació dels pressupostos dels últims anys de Garraf Promocions ha implicat que també es tanquin tard els comptes generals de l'ajuntament de Sant Pere de Ribes, ja que aquests depenen de la comptabilitat de l'empresa municipal. En els propers mesos es durà a terme el tancament dels comptes generals del 2013.

Facilitar els tràmits als empresaris

Apr 242014
 
empresa i xarxa

Es presenta al Garraf el Canal Empresa, una finestreta única empresarial impulsada per la Generalitat i que permetrà als emprenedors i empresaris fer més de set-cents tràmits diferents. La voluntat d'aquest nou portal electrònic és facilitar-los les gestions i reduir-los les càrregues administratives per generar més activitat econòmica i llocs de treball.

6è Simposi de Treballs de Recerca

Apr 242014
 
treballs

Una trentena d'alumnes de segon de batxillerat de diferents instituts de la comarca presenta els treballs de recerca realitzats durant el curs davant els estudiants de primer. El Servei Educatiu del Garraf organitza aquesta iniciativa que, a banda de motivar als alumnes, també vol fomentar l'intercanvi entre estudiants i centres educatius.

Ribes acollirà la 2a Jornada de futbol femení de la Federació Catalana

Apr 242014
 
EL FUTBOL FEMENÍ SE CITA A RIBES

El proper 1 de maig les instal·lacions del Bosc de Plaça de Sant Pere de Ribes acolliran la 2a edició de la Jornada de promoció del futbol femení, que organitza la Federació Catalana arreu del país i on s'hi esperen més d'un centenar de nenes i noies dels 6 als 16 anys.

T.Segarra analitza el complicat final de temporada dels “CB Ribes”

Apr 242014
 
"ELS CAPS DE SETMANA SÓN ESGOTADORS"

Entrevistem al Garraf Al Dia Esports de Canal Blau el tècnic dels dos sèniors del CB Ribes, masculí i femení, que afronten un difícil final de temporada on hi haurà en joc la permanència a 2a Catalana de tots dos conjunts.

27 d’abril Congrés

Apr 242014
 
Després del treball intens i les ‘Taules per al Debat’, aquest diumenge celebrarem el Congrés a partir de les 9:30 del matí a l’Entitat Ger.
Per tal de facilitar la participació de totes les persones sòcies s’ha elaborat un document base per al debat que ens ha d’ajudar a plantejar-nos propostes, aportacions i matisos. El document és una síntesi feta a partir de les aportacions prèvies rebudes i les conclusions de les 8 taules per al debat. Tots els documents s’han enviat per correu electrònic als socis i tambè els podeu consultar al bar social de l’Entitat.
 ‘Els canvis venen de baix cap a dalt i no són ni seran les forces polítiques, econòmiques i socials tradicionals qui els encapçalaran, el diumenge 27 d’abril tenim una nova oportunitat d’incidir  en la transformació social, us hi esperem!.’
9:30 Acollida dels participants i lliurament de documentació i tiquet del dinar.
10:15h. Paraules de benvinguda i inici de la jornada. 
10:45h. Organització per petits grups. Debats en petit grup. Espais: La Nau (3 grups), Sala Esplai, Golfes, Sala d’Actes, Palmerar o Bar social.
14h Fi dels debat en petit grup. Vermut al Palmerar.
14:30h. Dinar al Palmerar
16:00h. Posada en comú a la Nau.
18:15h. Fi de la jornada. Salut i fins aviat!