Montse Ribàs en LA PREMSA

Jul 282014
 

Montse Ribàs nos invita a todos a la inauguración de una muestra de sus últimas obras el próximo viernes a las 7 de la tarde en el Bar La Premsa.

Jul 262014
 
Dissabte, 26 de juliol de 2014. Portem 207 dies de l'any i en falten 158 per acabar-lo. Fase de la lluna: Lluna nova . El sol surt a les 6:43 i es pon a les 21:18 . Celebracions del dia: Santa Anna i Sant Joaquim. .En tal dia com avui de l'any 1983, moria als Camils el pallasso Charlie Rivel..

Obert x vacances 25-07-2014

Jul 252014
 
Obert x vacances 25-07-2014

Posem fi a la setmana, agraint l’acolliment que ens ha ofert Viu Comerç. I comencem parlant de relax, confort, descans... conversem amb Sergi Verdú i del seu establiment “Dormity.com Productes del Descans”. L’Albert Blanes ens presenta, com ja és habitual, les estrenes cinematogràfiques d’aquesta setmana I acabarem com millor ho podem fer, amb l’actuació musical, I una cantant que forma part del Grup “Et-Co” que ens porta dos temes del seu nou disc “ Liberto!” ella ens transporta amb la seva presència, la seva veu... ella és la Sónia Linares. Una dona molt singular... especial. Un encant!

Lluis Giralt, alcalde de Sant Pere de Ribes

Jul 252014
 
Giralt nou alcalde

Lluís Giralt és proclamat alcalde de Sant Pere de Ribes pel ple municipal, després que la setmana passada Anna Gabaldà deixés aquest càrrec en compliment de l'acord que van signar les dues formacions el setembre de l'any passat per formar un nou executiu que substituís el PSC al capdavant de l'ajuntament. Un pacte que també comptava amb el suport de la regidora d'iniciativa, Bàrbara Scuderi. El PSC argumenta que es tracte d'un joc d'egos personals i el Partit Popular demana al nou alcalde que governi per a tots els ciutadans sense distincions.

Canvis a la circulació viària de Ribes

Jul 252014
 
reordenació viaria

Entra en funcionament la reordenació viària i de sentits de circulació de la plaça de la vila de Ribes i els carrers del voltant. Aquests canvis havien d'entrar en vigor a partir de l'1 d'agost però finalment s'han avançat una setmana. Un dels canvis es que tornen a circular vehicles en el tram del carrer de sitges que passa per davant la plaça de la vila.

Depuradora de Can Pere de la Plana

Jul 252014
 
depuradora

L'Agència Catalana de l'Aigua incorpora la depuradora de Can Pere de La Plana a Sant Pere de Ribes al Pla de Sanejament de Catalunya, un programa que vol garantir l'estat ecològic de les aigües i la seva explotació eficient. Aquest sistema de depuració, que va entrar en funcionament ara fa uns mesos, tracta les aigües residuals d'aquest sector amb un tractament biològic. La Mancomunitat Penedès-Garraf és l'organisme que la gestiona, juntament amb els altres sis sistemes de sanejament de la comarca.