Com serà la nova Casa de la Vila de Ribes, en una exposició

Aug 282014
 
RIBES

Els detalls i el resultat del projecte de remodelació de la Casa de la Vila de Ribes, que ha de començar a principis de l'any vinent, estaran oberts a la ciutadania des d'aquest setembre. Una exposició mostrarà el procés de rehabilitació de l'ajuntament que, recordem, fa dos anys que va tancar-se a causa dels efectes d'una plega de tèrmits que comprometien la seva seguretat. És un dels projectes més emblemàtics que té en cartera el municipi, amb un cost d'uns 2 milions i mig d'euros, que transformarà per dins i per fora l'espai actual.

Grup solidari per Gaza al Garraf

Aug 282014
 
GAZA

Es constitueix a Catalunya un col·lectiu de voluntaris humanitaris que cooperaran en la recaptació de material mèdic i quirúrgic per fer-lo arribar a Gaza. Al Garraf ja hi ha hagut dues reunions d'aquest grup solidari que recolliran el material fins el 30 de setembre.

Primer estiu de l’ADF Garraf

Aug 282014
 
ADF

L'Agrupació de Defensa Forestal Garraf, que actua com entitat pròpia des de febrer d'aquest any, parla d'un estiu tranquil al Garraf pel que fa a incendis forestals. El col·lectiu de voluntaris han fet una quinzena d'actuacions aquesta temporada, la majoria per negligències de persones. L'agrupació fa una crida a la ciutadania perquè sigui més conscient dels perills del foc a l'hora d'evitar incendis i recorda que fins el 15 d'octubre no es fer foc al bosc.

Comença la verema al Garraf

Aug 272014
 
63951

Demà dijous comença la verema al Garraf amb les varietats blanques més primerenques. El celler de viticultors de Vilanova i la Geltrú preveu una collita “normal” pel que fa a volum ja que la de l'any passat va ser excepcional, amb l'entrada d'uns 3 milions de quilos de raïm. Enguany s'espera que sigui lleugerament inferior però de molt bona qualitat. L'inici de la temporada bé marcat conflicte entre productors i elaboradors pel preu del raïm que de moment encara no està pactat del tot.

LA REHABILITACIÓ DE LA CASA DE LA VILA S’EXPOSA A LES BIBLIOTEQUES MUNICIPALS

Aug 272014
 
A partir del dilluns 1 de setembre els ciutadans i les ciutadanes que ho vulguin podran visitar l'exposició sobre la rehabilitació de la Casa de la Vila que l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha preparat per donar a conèixer com quedaran les obres que podrien iniciar-se a principis de l'any que ve. Fins el dia 15 de setembre l'exposició romandrà a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes i del 22 de setembre al 8 d'octubre es podrà veure a la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes, en tot dos casos en horari de biblioteca. També està previst que hi hagi un acte d'inauguració el divendres 5 de setembre, a les 19 hores, a la Manuel de Pedrolo amb la presència de l'alcalde, Lluís Giralt; el regidor d'Urbanisme, Medi Ambient, Habitatge i Patrimoni, Joan Garriga; i altres regidors i regidores del Consistori. Per Garriga, amb aquesta mostra "d'alguna manera iniciem ja el

El present i el futur dels mercats ambulants del Garraf

Aug 262014
 
mercats

Preus més econòmics i productes de més qualitat. és la recepta que molts paradistes han seguit per mantenir la seva activitat als mercats ambulants del Garraf. La majoria coincideix a assenyalar que la suposada recuperació del consum entre les famílies no s'està deixant notar gaire als mercats ambulants, i veuen també com els seus marges de benefici s'han anat reduint. La dura competència dels basars i les grans superficies fa que el volum de facturació dels mercats ambulants s'hagi anat reduint. els preus baixos i el producte fresc són els grans atractius que encara poden oferir, i que busquen els clients.