Obert x vacances 01-08-2014

Aug 012014
 
Obert x vacances 01-08-2014

Posem fi a la setmana, agraint de nou i per segona vegada consecutiva, a Viu Comerç la seva rebuda. I comencem parlant amb l’Amèlia Maestre del seu establiment, prou conegut a la capital del Garraf, La Joieria Maestre i el Sr. Oscar Soler de L’Espai Natur Salut. Un espai que no podem deixar de visitar. Continuarem amb L’Albert Blanes que ens ofereix una nova secció de les estrenes cinematogràfiques d’aquesta setmana. I ens acomiadarem, com cada divendres, amb l’actuació musical, aquesta setmana amb una gran profesional, la Sra. Susi Serrano.

Lluís Giralt, nou alcalde de Sant Pere de Ribes: “Si la política canvia és perquè tot el govern evoluciona, no per l’alcalde”

Jul 312014
 

lluis giralt alcalde de ribes 3 fx Lluís Giralt, nou alcalde de Sant Pere de Ribes: “Si la política canvia és perquè tot el govern evoluciona, no per lalcalde”

Lluís Giralt porta tot just una setmana com a nou alcalde de Sant Pere de Ribes. És el primer que CiU-ViA aconsegueix en la seva carrera ascendent des que la federació nacionalista i el grup d’opinió local van decidir unir esforços per a obtenir més representativitat en el ple. Precisament per aquest factor, i tal com assenyala en aquesta entrevista, el nou batlle haurà de dedicar esforços a treure’s de sobre l’etiqueta de primer alcalde de dretes del municipi que li ha penjat el PSC.
—Davant les afirmacions de la portaveu socialista, Abigail Garrido, on se situa ideològicament?
—Home… El que diu és una simplificació molt alta de la meva persona. Realment, un va al govern amb les sigles que té i es poden avaluar com es poden avaluar. Tot això de les dretes i les esquerres va sortir en una altra època. Aleshores, què vol dir, ser de dretes? Afavorir el capital? Els interessos d’una mena d’elit capitalista? Doncs no anem bé. No vaig per aquí. Aquí s’han fet polítiques per afavorir el consell social i la solidaritat, i prioritzar les necessitats bàsiques, entre les quals hi ha els llocs de treball.
—Des del govern recalquen molt que amb el relleu en l’Alcaldia se seguirà la mateixa línia política. Pot assegurar que no hi haurà cap canvi?
—No hi haurà cap canvi, perquè la política no l’ha fet una part del govern, l’ha fet tot el govern. En tot cas, si es canvia és perquè tot el govern evoluciona [cap a una altra banda], però no pas pel canvi d’alcalde. Aquí hi ha un discurs que busca la divisió. Una manera de fer-ho és així. Diuen que ara anirem cap a un altre cantó perquè canvia l’alcalde. No és així. Que canviï l’alcalde és que canvia la persona de l’Alcaldia, que té el seu tarannà, diferent del de l’Anna en algun aspecte. En el sentit de polítiques globals i objectius no hi haurà cap canvi, perquè estan signats, concretats i amb la voluntat compartida de tots.

[Podeu llegir l'entrevista sencera en l'edició en paper del DIARI DE VILANOVA de l'1 d'agost de 2014].

The post Lluís Giralt, nou alcalde de Sant Pere de Ribes: “Si la política canvia és perquè tot el govern evoluciona, no per l’alcalde” appeared first on Diari de Vilanova.

Menys reparacions, més perill a la carretera

Jul 312014
 
Tallers mecànics

La crisi ha fet que molts propietaris de vehicles deixen en segon terme el manteniment dels seus cotxes. El gremi de tallers de reparació ha alertat que aquesta pràctica és un perill potencial per a la seguretat viària ja que els vehicles que circulen per les carreteres tenen més possibilitats de tenir avaries. Aquest és un del problemes que pateix el sector de la reparació, però n'hi ha un altre que també qualifiquen de greu, la proliferació de tallers il·legals.

Vaga a Rodalies

Jul 312014
 
Vaga

Rodalies funciona avui i demà i demà en hores punta amb un 66% dels trens. Són els serveis mínims decretats a conseqüència de la vaga convocada pels treballadors de Renfe i ADIF. Des de la companyia confirmen que els serveis mínims aquesta primera jornada s'han complert, afirmen, sense incidències.

UGT alerta sobre risc de pobresa entre treballadors

Jul 312014
 
UGT

Un informe del sindicat UGT constata que des que va començar la crisi augmenta el risc de pobresa entre les persones que tenen feina. Per evitar que es doni aquesta situació, des del sindicat es reclama que es posi fi a les polítiques de rebaixes salarials.

Campanya divulgativa sobre la psoriasis

Jul 312014
 
Psoriais

En època d'estiu és quan queda més a exposició pública una malaltia com la psoriaris. És una afectació inflamatòria de la pell, crònica, i no contagiosa, però que provoca encara rebuig social. L'associació Acció Psoriaris aprofita ara aquesta temporada d'estiu per fer una campanya divulgativa d'aquesta patologia.

Demà comença el cicle de concerts Sons Solers

Jul 312014
 
Sons Solers

Sanjosex, Roger Mas i Renaldo i Clara seran demà les tres formacions que passaran per l'escenari de la finca de Mas Solers, a Sant Pere de Ribes, en el marc de la primera edició del cicle de concerts Sons Solers. Una nova iniciativa musical que tindrà continuïtat amb una segona jornada de concerts el proper 8 d'agost.

Obert x vacances 31-07-2014

Jul 312014
 
Obert x vacances 31-07-2014

Obrim el programa d’avui dijous, amb una entrevista amb la Sra. Eva Roca de Eva Roca Perruquers i la Sra. Gemma Ferrándiz de Pliser. Ens ofereixen els seus establiments i ens conviden a conèixer-lo. Tot seguit en Sergi Galindo i la seva secció “Que Tinc?”, ens preguntarà sobre una situació que potser tots hem viscut alguna vegada: Quina és la caiguda que t’ha fet passar més vergonya? I arriba com cada dijous, la màgia que com sempre, ve de la ma de Màgic Zappa (Roger Zapatero). aquest cop molt ben acompanyat, amb un partenaire que ja apunta maneres, parlem del seu fill Roger Zapatero (Junior).