Apr 232014
 
Dimecres, 23 d'abril de 2014. Portem 113 dies de l'any i en falten 252 per acabar-lo. Fase de la lluna: Minvant . El sol surt a les 7:05 i es pon a les 20:41 . Celebracions del dia: Sants Jordi, màrtir; patró de Catalunya; Adalbert, bisbe i màrtir; Fortunat, diaca i màrtir; Gerard (o Grau o Guerau) i Marol, bisbes. Dia mundial del llibre i dels drets d'autor..

Per Sant Jordi: bones lectures!

Apr 222014
 
Demà és 23 d'abril: Sant Jordi! Convidem a tothom, petits i grans, a fer un vol per la Plaça Llobregat de Les Roquetes i gaudir d'una tarda farcida d'activitats i el caliu de la diada del dia del llibre i la rosa. La Biblioteca Josep Pla hi tindrà una paradeta on us informarem de les darreres novetats que ens han arribat, podreu fer desiderates dels llibres que us agradaria llegir i potser no tenim, i hem preparat un parell de tallers de manualitats per als més menuts a partir de les cinc, i una hora del conte sobre dracs a les sis de la tarda.

Si voleu fer una ullada a les novetats de novel·la que trobareu a les prestatgeries de la sala d'adults a partir de demà a continuació teniu el llistat.

Bona diada de sant Jordi 2014!Fomentar la indústria del coneixement

Apr 222014
 
adeg

L''ADEG, l'Associació d'Empresaris del Garraf i el Penedès aposta per potenciar a la comarca les empreses productores i consumidores de l'àmbit tecnològic. Un exemple d'aquesta aposta és Monocrom que, ubicada a Vilanova i la Geltrú, és l'única a Espanya que fabrica làsers destinats a aplicacions mèdiques, de telecomunicacions o d'automoció. L'ADEG continua reclamant més facilitats a l'empresariat per part d'entitats bancàries i administracions.

Els centres d’animals de companyia, al límit

Apr 222014
 
gosseres

Els centres d'acollida d'animals domèstics que gestionen ajuntaments, consells comarcals o mancomunitats, es troben en una situació límit. Tan per espai físic, com econòmicament. En els darrers anys ha augmentat de manera notable el nombre d'abandonaments de gossos i gats, al mateix temps que no arriben els diners perquè els ajuntaments mantinguin aquest servei.

Festival Fes + Chapeau a Sant Pere de Ribes

Apr 222014
 
fes chapeau

Ribes s'ha bolcat aquest cap de setmana en el seu festival de teatre, música, circ i dansa. El Fes + Chapeau ha portat nous espais i més companyies participants respecte l'any passat.

Caramelles a Ribes

Apr 222014
 
caramelles

Les Caramelles de Ribes, formades pels grups del Ger i els Xulius, surten un any més al carrer per cantar les seves cançons a la primavera. El temps ha respectat l'actuació de Diumenge de Pasqua al matí, on tots els grups han pujat a l'escenari de la Plaça Marcer.

[PROGRAMA ESPECIAL] Al dia esports – Tertúlia #futbolcat tram final temporada

Apr 222014
 
TERTÚLIA #FUTBOLCAT

Aprofitem el retorn de Setmana Santa per xerrar una bona estona de futbol comarcal. Fem tertúlia amb els nostres dos especialistes, Toni Muñoz i l'entrenador Manolo Cantos, amb els valorarem opcions, començarem a fer balanç i analitzarem com es presenta el tram final de temporada pels diferents equips de la comarca de futbol, des de 2a Catalana a 4a Catalana.