Com ser-hi present?

Si voleu ser presents a l’agregador de continguts i que les vostres notícies apareguin en portada a ribes.org tan bon punt les publiqueu, teniu dues possibilitats:

1) Cada vegada que vulgueu que aparegui un contingut, feu clic al botó “Login with Facebook / Registrar-se amb Facebook…” que trobareu al capdavall de la columna de la dreta. Us idenfiticareu amb la vostra identitat a Facebook. Ribes.org no tindrà accés a la contrasenya ja que serà Facebook directament qui us identificarà. Al capdamunt de les notícies us apareixerà un formulari on podreu vincular el vostre contingut. Acceptarem tant usuaris personals com usuaris d’entitats, col·lectius formals i informals però reals, etc. El que volem evitar són pseudònims o anònims amb ganes de brega. En general, suprimim allò que no ens agrada.

2) Si disposeu d’un web o d’un bloc relacionat amb Sant Pere de Ribes que disposi de canal RSS o ATOM (la gran majoria en disposa), probablement el mateix sistema ja l’hagi identificat i incorporat. Si no és així, envieu un correu a cancell[@]ribes.org o publiqueu la demanda utilitzant el sistema establert a (1). En qualsevol cas, si el vostre web o bloc no disposa de canal RSS o ATOM no es podrà automatitzar, si més no per ara.

Si sou propietaris d’algun dels continguts que ja hi són presents  i voleu que hi surtin de manera més sumària o hi deixin de sortir, només us heu de posar en contacte amb ribes[@]ribes.org.

Si simplement voleu sortir a la selecció de piulades de twitter, heu d’incloure un dels dos hashtags següents: #spribes o #lesroquetes.

Leave a Reply