facebook monocicle

MONOCICLE

QUÈ ÉS?

 

Tercer Cicle de música intimista que reunirà cantautors, personatges i grups que utilitzen la música com a via d'expressió. El cicle rep el nom de Monocicle, "Mono" en referencia a –un de sol, o en solitari- i "Cicle", ja que es planteja en una época determinada, en aquest cas a la primavera.
Es desenvoluparà en una Terrassa de l'entitat els Xulius de Sant Pere de Ribes, un indret acollidor i agradable. Un ambient distés on les cançons faran que es transformi en un debat musical entre el públic i l'artista.

 

> Novetat d'aquesta edició: Tast de la cervesa artesana "Birres Ribbes"
  • > Els concerts s'oferiran a la terrassa de l'entitat Els Xulius (C/major,13)
  • > Preu popular d'entrada a 5€ que anirà destinada íntegrament als grups,
    tlf. 93 896 15 41 o l'email monocicleribes@gmail.com
  • > es serviran sopars a la terrassa.
  • > Si voleu més informació, aneu al Facebook del monocicle

BULMA

7 de juny 21:30h.

 


Bulma presenten el seu nou treball ‘Petons de peix’. primer disc de llarga durada de Bulma, fruit d’un projecte sincer i transparent, dirigit pel compositor Esteve Molero i enregistrat pel tècnic de so David Casamitjana.

 

Amb la voluntat de mostrar-nos tal com som, sense més dilació i amb els mínims elements artificiosos, vam decidir enregistrar les cançons del disc en directe i despullar-nos per a aquell que l’escolti. I també volíem que fos un mirall del que toquem i som en viu. Aquesta decisió va significar un treball i esforç previs importants per tal d’arribar a les dates d’enregistrament amb la màxima claredat possible. Un esforç que finalment ha valgut la pena.

 

Enregistrat en directe el disc reflecteix uns moments i sentiments únics, tal com passa en els concerts, ja què cada acord, cada nota i cada sentiment són també únics en un lloc i instants concrets . Us convidem doncs, a nedar com peixos en els moments, en els acords i en les emocions de cada una de les cançons de Petons de peix.www.bulmagrup.cat


joan petit

LA BRIGADA

21 de juny

, 22.30h. 

El títol del tercer disc de La Brigada, Incerta glòria (The Indian Runners, 2012), remet a la gran novel·la de Joan Sales i, a la seva vegada, a la cita shakespeariana, aquella cèlebre “incerta glòria d’un dia d’abril”. En ell s’hi aboca el trànsit de la joventut a la maduresa i el seu paral·lelisme en la (incerta) vida d’un grup de rock, encara més en un país petit com el nostre.
Els de Vilanova i la Geltrú han tornat a l’estudi per fer el seu disc més pop, més immediat, a la vegada que el més rotund, on les guitarres i els arranjaments de vents hi tenen un pes més específic. Cançons més curtes que de costum, anant al gra, i també atiant el foc amb unes quantes lletres que parlen d’aquest “nou pop català” (amb el que generacionalment han entroncat i on, òbviament, no és or tot el que rellueix), de l’escena folk, de l’estat del benestar, de platges amb far, de l’amor i de la guerra.

 

Un treball on sobrevolen les referències clàssiques a les que ens tenen acostumats, però a on, per damunt de tot, s’hi respira un aire a Ray Davies i els seus Kinks: retrats irònics de la societat, i de la mateixa indústria musical, amb les millors melodies. El disc s’ha enregistrat i mesclat al llarg de diferents sessions durant bona part del 2012 als estudis GDM amb en Pere Serrano (La Bien Querida, Beef, Fred i Son), i ha estat masteritzat per Denis Blackham a Skye Mastering, Escòcia.https://www.facebook.com/labrigadaolivemoon music marc navarro

ALBERT PALOMAR

21 de juny

, 21:30h.

 


Després de "No estem sols" (2012) Albert Palomar torna amb "Cor de Bou". No ha passat ni un any i l'Albert s'ha tancat de nou als Aviram Estudi per treure'n un grapat de noves cançons que segueixen l'estela d'aquell primer disc que l'ha portat a tocar en una cincuantena de places. Amb la seva veu i la guitarra acústica l'Albert com a bon filantrop l'hi canta a la vida i a l'amor i mitjançant el seu univers particular ens torna a explicar noves històries. En aquest disc hi col·labora'n entre d'altres en Miquel Sospedra al Baix (Mazoni, Sanjosex), en Xavier Matamala a la bateria (Ex- Plouen) En Lars Serra al Piano (Praga) l'Albert Giménez a la flauta pan (Àniam).http://albertpalomar.com/el gos binari monocicle

XULIUS

Web

C. Major, 13
08810 Sant Pere de Ribes
Telèfon
93 814 67 12
Adreça electrònica
monocicleribes@gmail.com
o facebook: http://www.facebook.com/monocicle.ribes


> Entrada a 5€ íntegrament pels grups

> Tast de cervesa artesana "Birres Ribbes"