Divendres de MONOCICLE

16 juliol 2014 13:27

Després del magnífic cartell de Música al Castell els Xulius no abandona la música i us convida aquest proper divendres al Monocicle que tindrà lloc a partir de les 10 del vespre al patí de l’entitat.

El cartell estarà format per Alberto Montero, extraordinari compositor, cantant i instrumentista d’origen valencià que ve al Monocicle Ribes a presentar el seu nou treball “Puerto Principe” editat pel segell barceloní Bcore.
Sense dubte, es tracta d’un dels nostres millors músics de folk que amb la seva premeditada discreció i enorme creativitat es compenetra per donar vida a un microunivers en el qual tenen cabuda multitud d’estils que van des del jazz a la psicodèlia passant per ritmes llatins, i on es barregen referències variades que li ajuden a expressar-se amb gran sensibilitat i una extraordinària bellesa tant sonora com a literària.
Amb tota seguretat, tots ens trobarem molt més a prop després d’escoltar fel seu fantàstic directe.

El segons en pujar a l’escenari seran Suîte MoMo, banda vilanovina de rock amb un discurs alternatiu. La seva innegable herència grunge cohabita amb propostes més elaborades i refinades.
El grup arriba al Monocicle Ribes avalat pels seus dos discos autoeditats (“Mientras daba vueltas de campana” i “Decálogo de poemas desesperados y una canción de amor”), la seva llarga experiència als escenaris i per la crítica especialitzada. Els de Vilanova i la Geltrú sustenten la seva proposta en un potent directe i un cocktail d’influències personals i autèntiques que et sorprendran gratament.
SuîTe MoMo han escollit el cicle per anunciar que a partir del dia 18 de juliol faran una parada, de moment indefinida, després d’un extens camí recorregut. L’objectiu d’aquesta parada és compartit i clar: retrobar la motivació i objectius comuns que han caracteritzat al grup des de l’any 2005.

  • Print this article!
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Netvibes
  • RSS
  • La Tafanera
  • E-mail this story to a friend!
  • Twitter