Tanquem per vacances!

Aug 222014
 

La biblioteca Josep Pla aquest estiu tancarà un parell de setmanes.

Es tancarà del dilluns 
25 d'agost i tornarem a obrir el dilluns de setembre.


Molt bon estiu 2014 a tothom!

El CSG redueix notablement els riscos d’infecció en les seves operacions quirúrgiques

Aug 222014
 
infeccions

El Consorci Sanitari del Garraf ha aconseguit reduir notablement els riscos d'infecció durant les operacions que realitza als seus quiròfans. És el fruit de la creació ara fa cinc anys d'una unitat especialitzada en el tractament sanitari per evitar infeccions, i que s'aplica tant abans com després d'una operació. Les dades més significatives són les corresponents a les operacions de càncer de còlon i de càncer de recte. La incidència de les infeccions en el cas de còlon se situa a la meitat de la mitjana catalana. i la incidència en les operacions de càncer de recte ha estat del 0%.

La relació amb els ajuntaments, motiu de queixes reiterades entre els empresaris

Aug 222014
 
sindic

Una relació poc fluïda amb els ajuntaments i la denegació de permisos municipals és una de les causes més freqüents entre els motius de queixa dels primers empresaris del Garraf que s'han acostat a la figura del Síndic de l'Adeg. La sindicatura de l'associació empresarial, de recent creació, demana que els ajuntaments siguin més sensibles a les demandes dels empresaris.

Viatges més modestos i un augment en el nombre de reserves marquen la feina d’estiu a les agències

Aug 222014
 
viatges

Les agències de viatges noten una lleugera millora pel que fa a la reserva de viatges d'aquest estiu respecte l'anterior. Tot i que els viatges són ara més modestos la gent ha perdut la por a passar uns dies fora i fer una escapada durant les vacances d'estiu. Estats Units, Japó o el Carib són algunes de les destinacions més sol·licitades. També ho són algunes capitals europees i els creuers on l'oferta és molt àmplia.

Derbi CD Ribes – “Juve” Ribetana en el clàssic Trofeu Tomàs Albareda

Aug 222014
 
previa_trofeu_albareda_cdribes

Demà dissabte, a les 6 de la tarda, el Trofeu Tomàs Albareda tornarà a fer de partit de presentació davant l'afició del Club Deportiu Ribes. El rival escollit per aquesta edició és la veïna Joventut Ribetana, de 4a Catalana.

L’hospital de Sant Camil ha reduït a zero les infeccions en cirurgia de recte

Aug 212014